Turvatarrain POWERTEX FBC galvanoidulla teräsköydellä

FBC-sarjan vahvat putoamissuojalaitteet on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista suojaa ja turvallisuutta vaativimmissa ympäristöissä. Laitteessa on korkealaatuinen teräsköysi, joka tarjoaa erinomaista suojaa, jos putoat reunan yli. Musta muovikotelo ja integroitu iskunvaimennin takaavat kest/p>

Näytä lisää

Tuotenumero:
  • Attribute icon
FBC-sarjan vahvat putoamissuojalaitteet on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista suojaa ja turvallisuutta vaativimmissa ympäristöissä. Laitteessa on korkealaatuinen teräsköysi, joka tarjoaa erinomaista suojaa, jos putoat reunan yli. Musta muovikotelo ja integroitu iskunvaimennin takaavat kestävyyden ja luotettavuuden.

Varustettu putoamisen ilmaisimella, joka on integroitu koukkunivelön, ja integroidulla iskunvaimentimella, tämä laite tarjoaa edistyksellisiä turvallisuusominaisuuksia, 
jotka täyttävät EN 360 -standardin.

Laitetta kiinnitetään ankkuripisteeseen ja koukkunivel turvavaljaisiisi. Se on tyyppitestattu pystypudotusta ja reunan yli putoamista vastaan. Sitä on saatavana 6, 9, 12 tai 18 metrin pituisella teräsköydellä.

Laitteen päällä on kääntyvä silmukkakiinnityspiste, ja laite toimitetaan siihen kiinnitetyllä kierteellä lukittavalla karabiinilla. Alapäässä on kaksitoiminen alumiinikoukku, jossa on kääntyvä silmukka, liitetty teräsköyteen. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä laite on varustettu RFID:llä, täydentäen kokonaisuuden.

Kotelo: Musta ABS-muovi
Iskunvaimennin: Integroitu koteloonsa
Karabiini: Kierteellä lukittava karabiini, hopea väri, liitetty kääntyvään silmukkaan
Köysi: Galvanoitu teräsköysi
Putoamisen ilmaisin: Integroitu koukkunivelen
Alakoukku: Kaksitoiminen koukku, hopea väri
  • Ominaisuudet: Integroitu iskunvaimennin, putoamisen ilmaisin, RFID
  • Materiaali: Musta ABS-muovi, teräs
  • Merkintä: Standardin mukaan, CE-merkintä
  • Lämpötila-alue: -40°C aina +50°C asti
  • Standardi: EN 360