Teollisuusnostureiden tarkastukset ja huollot

Certex tekee lakisääteiset teollisuusnostureiden määräaikais- ja käyttöönottotarkastukset sekä huollot ja korjaustyöt.

Certex - Teollisuusnosturien asiantuntija Teollisuusnosturit ovat tärkeä osa monen yrityksen toimintaa. Ne mahdollistavat raskaiden ja suurikokoisten kuormien nostamisen, siirtämisen ja varastoinnin. Teollisuusnosturit ovat myös vaarallisia laitteita, jotka voivat aiheuttaa vakavia onnettomuuksia, jos niitä ei huolleta ja tarkasteta säännöllisesti.

Certex Finland Oy on erikoistunut teollisuusnosturien huoltoon, korjaukseen ja lakisääteisiin tarkastuksiin. Meillä on yli 30 vuoden kokemus alalta ja olemme osa kansainvälistä Certex-konsernia, joka on Euroopan johtava nosto- ja sidontatarvikkeiden toimittaja.

Certexin palvelut kattavat kaikki teollisuusnosturien tarpeet, olipa kyseessä uuden nosturin käyttöönottotarkastus, vuosittainen määräaikaistarkastus, neljän vuoden välein tehtävä koekäyttö tai kymmenen vuoden välein tehtävä perusteellinen määräaikaistarkastus. Noudatamme kaikissa tarkastuksissa valtioneuvoston asetusta (VNa 403/2008), joka takaa laitteen turvallisen käytön.

Certexin huolto- ja korjauspalvelut pitävät teollisuusnosturisi kunnossa ja ehkäisevät vikojen syntymistä. Huollamme ja korjaamme kaikki nosturimerkit ja -tyypit, kuten siltanosturit, pukkinosturit, portaalinosturit ja kääntönosturit. Käytämme vain laadukkaita varaosia ja tarvikkeita, jotka ovat yhteensopivia nosturisi kanssa.

 

Certex on luotettava ja joustava kumppani teollisuusnosturien huollossa ja tarkastuksessa. Kun teet kanssamme sopimuksen, voit olla varma, että nosturisi ovat aina turvallisia ja tehokkaita. Ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous!

Palvelumme

  • Määräaikaistarkastus Vna 403/2008 §34 (tehtävä 1 vuoden välein)
  • Koekäyttö (tehtävä 4 vuoden välein)
  • Perusteellinen määräaikaistarkastus Vna 403/2008 §35 (tehtävä 10 vuoden välein)
  • Käyttöönottotarkastus Vna 403/2008 §33 (uuden tai pitkään käyttämättä olleen nosturin uudelleenkäyttöönotossa)
  • Huollot ja korjaukset

Pyydä tarjous tarkastus- ja huoltopalveluistamme!

Autamme pitämään nostolaitteesi turvallisina ja toimintavarmoina.

[hubspot]

 

Ota yhteyttä

Jukka Hynynen
Liiketoimintajohtaja
jukka.hynynen@certex.fi
puh. +358 50 463 4174