Filtterit

Ei suodattimia

Kiinteät putoamissuojainjärjestelmät

Putoamissuojaus: Milloin se on välttämätöntä?

Putoamissuojaus on ehdottoman tärkeää aina, kun putoamisesta saattaa aiheutua erityistä vaaraa tapaturmille. Rakennustyömaalla tämä tarkoittaa sitä, että suojaus on järjestettävä viimeistään, kun putoamiskorkeus ylittää 2 metriä. Suojaustoimenpiteitä toteutetaan ensisijaisesti putoamisen estämiseen suunnitelluilla rakenteilla, kuten suojakaiteilla, aukkosuojilla ja suojaverkoilla.

Kiinteät putoamissuojausjärjestelmät

Putoamisvaaraa sisältävissä töissä tarvitaan putoamisen pysäyttäviä suojaimia, kun mahdollinen vapaan pudotuksen matka on yli kaksi metriä. Skyline ja Skyrail ovat vaakasuuntaisia putoamissuojausjärjestelmiä, jotka voidaan asentaa lattiaan, seinään tai sisäkattoon. Pystysuuntainen putoamissuojausjärjestelmä Skytac sisältää uuden SPEED-liu'un, joka parantaa kiipeilyn turvallisuutta.

Liukutarraimet

Liukutarraimet ovat köysiratkaisuja vastaavia kiinnitysjärjestelmiä, jotka sisältävät köyden ja siihen kiinnitetyn tarttujan.

Putoamisen estävät järjestelmät

Putoamisen estämiseksi käytetään esimerkiksi sopivan mittaisia kiinnitysköysiä, jotka estävät työntekijän pääsyn putoamisvaara-alueelle. Henkilönostokorissa käytetään valjasta ja lyhyttä köyttä, joka rajoittaa työntekijän liikkumista niin, ettei hän voi nousta nostokorin ulkopuolelle.

Putoamisen pysäyttävät järjestelmät

Putoamisen pysäyttävä järjestelmä turvaa putoavan henkilön pysäyttämällä hänet ennen maahan tai muihin pintoihin törmäämistä. Tällaisiin järjestelmiin kuuluvat kokovaljaat, kelautuva tarrain tai nykäyksenvaimennin yhdessä liitosköyden kanssa.
Ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme numerossa 0201 550 220 ja varmista, että työskentelet aina turvallisesti korkeuksissa.

Näytä lisää

Tuotteita löydetty:

Lajittele

Do you need help?

Ota yhteyttä