Filtterit & kategoriat

Show results

Filtterit

Ei suodattimia

Nauhasidonta

Nauhasidontavyöt - Luotettava valinta kuormansidontaan


Nauhasidontavyöt ovat olennainen osa kuormansidontaa, erityisesti autojen ja muun lastin kiinnittämisessä lastiruumaan. Näissä vöissä on kiristykseen käytettävä salpa, ja niitä on saatavilla eripituisina ja eri vahvuisina malleina. Nauhasidontavyöt on pääsääntöisesti tarkoitettu ammattikäyttöön, mutta ne soveltuvat myös moniin muihin käyttötarkoituksiin.


Ammattikäyttöön suunnitellut nauhasidontavyöt


Nauhasidontavyöt sopivat erinomaisesti ammattikäyttöön kuormansidonnassa, jossa vaaditaan suurta lujuuskestävyyttä. Ne ovat ihanteellisia useimpiin kevyisiin ja keskisuurien kuormien sidontaan. Tarjolla on malleja, jotka sopivat kattotelineisiin, perävaunuihin ja avolavalla olevan kuorman sidontaan.


Monipuoliset käyttökohteet


Nauhasidontavyöt soveltuvat moniin käyttötarkoituksiin, erityisesti harrastuksiin ja vapaa-aikaan. Ne ovat täydellisiä pienempiin kuorma-autoihin, pick-upeihin, perävaunuihin ja muihin vastaaviin ajoneuvoihin. Lisäksi tarjolla on malleja, joita useimmat kuljetusliikkeet käyttävät. Nämä mallit sopivat ammattikuljettajille, joilla on korkean kiinnitysvoiman STF-vaatimukset.


Kevyempään sidontaan


Valikoimassamme on myös pienoissidontavöitä, jotka sopivat kevyeen sidontaan. Nämä mallit ovat täydellisiä tilanteisiin, joissa ei tarvita suurta kiinnitysvoimaa, mutta halutaan varmistaa kuorman turvallinen kuljetus..

Näytä lisää

Tuotteita löydetty:

Lajittele

Do you need help?

Ota yhteyttä