Filtterit

Ei suodattimia

Putoamissuojainten kiinnityspisteet

Tutustu monipuoliseen putoamissuojainvalikoimaamme, johon kuuluvat muun muassa putoamissuojainten kiinnityspisteet ja -järjestelmät.

Turvaköyden kiinnityspisteemme tarjoavat vahvaa suojaa ja turvallisuutta kattohuoltoihin ja korjauksiin. Luota luotettaviin turvavarusteisiin, jotka takaavat mukavuuden ja työnilon! Kun käytät turvaköyden kiinnityspisteitä, tarvitset myös turvavaljaat ja turvaköyden.

Valikoimaamme kuuluvat:
 

  • Kolmijalka: Kuormien nostoon, ihmisten turvaamiseen ja pelastamiseen.
  • Liikuteltava kiinnitysjärjestelmä vaakasuoraan tilapäiseen kiinnittymiseen.
  • Putoamissuojainjärjestelmä vaakasuoraan työskentelyyn 2-20 metrin korkeudessa.
  • Putoamissuojaimen kiinnityspisteet

Putoamisen estämiseksi on kaksi tapaa: tekniset ratkaisut, kuten kaiteet, tai henkilökohtaiset putoamissuojaimet hyödyntäen rakenteisiin kiinnitettyjä turvaköyden kiinnityspisteitä. Nämä kiinnityspisteet voivat olla joko putoamisen pysäyttäviä ja käyttäjää tukevia, kuten kattosiltaan asennettu köysikiinnike, tai pelkästään putoamisen pysäyttäviä, kuten kulkutien yhteyteen asennettu vaijerijärjestelmä. Optimaalinen turvallisuus saavutetaan näitä ratkaisuja fiksusti yhdistelemällä.

Tarvitsetko apua sopivien turvavälineiden valinnassa? Ota yhteyttä myyntiimme numerossa 0201 550 220. Certex tarjoaa turvallisuutta niin ammattilaisille kuin harrastajillekin korkeilla työskentelyalueilla.

Näytä lisää

Tuotteita löydetty:

Lajittele

Do you need help?

Ota yhteyttä