Nostoapuvälineiden tarkastus

Nostoapuvälineiden ja putoamissuojaimien tarkastukset - Turvallisuus työvälineissä

 

Valtioneuvoston asetus työvälineiden turvallisesta käytöstä ja tarkastamisesta 403/2008 asettaa selkeät turvallisuusvaatimukset erilaisille työvälineille, kuten nostoapuvälineille ja putoamissuojaimille. Asetus velvoittaa pitämään työvälineet turvallisina koko niiden käyttöiän ajan säännöllisen huollon ja kunnossapidon avulla.

Työnantajilla on täysi vastuu siitä, että käytössä olevat nostoapuvälineet ja putoamissuojaimet tarkastetaan säännöllisesti pätevän henkilön toimesta. Tämä varmistaa, että ne täyttävät voimassa olevat turvallisuusmääräykset ja luovat turvallisen työympäristön kaikille työntekijöille.

Sivustomme tarjoaa tietoa tästä asetuksesta ja sen vaikutuksista. Lisäksi tarjoamme ohjeita nostoapuvälineiden ja putoamissuojainten asianmukaiseen tarkastamiseen ja ylläpitoon. Ymmärrämme turvallisuuden merkityksen ja olemme täällä auttaaksemme sinua varmistamaan, että työvälineesi ovat aina turvallisia ja tehokkaita. Luota asiantuntemukseemme ja tavoittele turvallista työympäristöä yhdessä kanssamme.

 


 

Nostoapuvälineiden kunnossapito ja tarkastus - Turvallisuus ensin

Nostoapuvälineiden kunnossapito on olennainen osa työturvallisuutta ja tehokasta toimintaa. Meillä on vankka vuosikymmenten kokemus ja asiantuntemus nostoapuvälineiden alalta, ja tarjoamme kattavat palvelut niiden tarkastamiseen ja huoltamiseen  

Voit luottaa siihen, että nostoapuvälineesi ovat turvallisia ja luotettavia, sillä me tarkastamme ne huolellisesti asiakkaan tiloissa tai omissa toimitiloissamme. Meillä on myös käytössämme huoltoauto, jossa on 26 tonnin vetopenkki, joten tarvittavat koevedot voidaan suorittaa asiakkaan luona. 

Valikoimastamme löytyvät tarkastus- ja huoltopalvelut muun muassa seuraaville nostoapuvälineille:

 • Kettinkiraksit
 • Teräsköysiraksit
 • Tekstiiliraksit
 • Taljat
 • Tarraimet
 • Nostopuomit, nostohaarukat ja henkilönostokorit
 • Sakkelit, vanttiruuvit, nostosangat, nostoruuvit ja muut tarvittavat varusteet
 • Turvavaljaat ja muut putoamissuojaimet

 

Lataa nostoapuvälineiden tarkastuspalvelut-esite.pdf

 

Image
Image

 

Huoltojen ja tarkastusten tilaukset

Työskentelemme tinkimättömästi sen eteen, että nostoapuvälineesi ovat aina turvallisia, tehokkaita ja täyttävät voimassa olevat turvallisuusmääräykset. Ota yhteyttä ja varmista nostotyösi turvallisuus ja sujuvuus asiantuntevan kunnossapitotiimimme avulla.

Huoltosopimuksen edut

Nostoapuvälineet ovat tärkeä osa tehokkuutta ja ergonomiaa. Niiden avulla voit nostaa, siirtää ja varastoida tavaroita helposti ja turvallisesti. Mutta mitä jos nostoapuvälineesi eivät toimi kunnolla tai ovat rikki. Se voi aiheuttaa viivästyksiä, lisäkustannuksia ja jopa vaaratilanteita. 

Siksi on tärkeää huolehtia nostoapuvälineiden säännöllisestä huollosta ja tarkastuksesta Me voimme auttaa siinä. Kun teet kanssamme huoltosopimuksen, saat seuraavat edut: 

 

 • Rekisteröimme kaikki nostoapuvälineesi nostoapuvälineesi ja huolehdimme, että tarkastukset tehdään ajallaan. Näin varmistat, että nostoapuvälineesi ovat aina lainmukaisia ja toimintakuntoisia. 

 • Hyvällä huolto-ohjelmalla saat lisää käyttöikää tuotteille ja parannat työntekijöiden turvallisuutta. Huollamme ja korjaamme nostoapuvälineesi ammattitaidolla ja käytämme vain alkuperäisiä varaosia.

 • Sopimusasiakkaille tarkastusraportit ovat käytettävissä CertMax+ -järjestelmässä 24/7. Voit tarkastella ja tulostaa raportteja milloin ja mistä tahansa. CertMax+ on helppokäyttöinen ja turvallinen digitaalinen alusta,

 

Älä odota, että jotain menee rikki. Ota yhteyttä meihin jo tänään ja tee huoltosopimus. Näin säästät aikaa, rahaa ja vaivaa. Huoltosopimuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa. Täytä vain alla oleva lomake ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Tee huoltosopimus nyt!

 

Ari-Matti Markus
ari-matti.markus@certex.fi
puh. +358 45 226 3111

 

Täytä yhteydenottolomake ja pyydä tarjous


 

Lifting KnowHow

Lifting KnowHown kautta haluamme antaan sinulle parasta mahdollista palvelua ja teknistä tukea.

CertMax+

CertMax+ on ohjelmistojärjestelmämme nostolaitteiden kattavaan hallinnointiin. Järjestelmä on käytettävissä verkossa, jolloin näet kaikki tiedot reaaliajassa missä tahansa.