PUTOAMISSUOJAIMET

Putoamissuojainvalikoimamme on päivittynyt!

Tarjoamme nyt entistä laajemman valikoiman putoamissuojaimia vaativiin tarpeisiin. Tutustu Skylotecin ja Kratoksen valikoimiin – lisäksi meiltä löytyy muita vaihtoehtoja, joita emme välttämättä ole vielä esitelleet sivuillamme. Uskomme vakaasti, että paras putoamissuojain on se, joka on käytössä! Siksi suosittelemme kaikille työntekijöille omien henkilökohtaisten putoamissuojainten hankkimista.

Vaakasuorat putoamissuojainjärjestelmät:
Kratoksen Temporary Lifeline soveltuu käytettäväksi rakennuksilla, tasakatoilla ja metalliteollisuudessa tarjoten vaakasuoran putoamissuojainjärjestelmän. Skylotecin SKYRAIL-järjestelmä on valmistettu merivedenkestävästä alumiiniseoksesta ja voidaan asentaa lattiaan, seinään tai sisäkattoon.

Pystysuorat putoamissuojainjärjestelmät:
Skylotecin Skytac mahdollistaa turvallisen kiipeämisen pystysuorilla tikkailla. Kiipeilykiskon C-profiili on 3 mm galvanoitua terästä, jossa ylimääräinen sinkkikerros parantaa korroosionkestoa.

Turvaköyden kiinnityspisteet:
Tarjoamme vankkoja ja kestäviä kiinnityspisteitä, jotka suojaavat putoamiselta ja takaavat turvallisuuden katolla tehtävissä huolto- ja korjaustöissä.

Kelautuvatarrain:
Suunniteltu antamaan liikkumavapautta ja mahdollistamaan turvallisen työskentelyn korkealla. Se estää putoamisen tai liukumisen ja vähentää loukkaantumisriskiä. Lisäksi kelautuvatarrain on varustettu nykäyksenvaimentimella, joka auttaa vähentämään putoamisesta aiheutuvaa voimaa.

Lisäksi tarjoamme putoamissuojainten tarkastuksia.

Ota yhteyttä myyntiimme, ja autamme löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat turvavaljaat ja muut putoamissuojaimet.

Näytä lisää

Tuotteita löydetty:

Lajittele

Do you need help?

Ota yhteyttä