Asiakaskohtaisia erikoisnostoapuvälineitä

Tietyt tilanteet vaativat ainutlaatuisia nostoratkaisuja, joissa nostoapuvälineiden vakiovalikoimasta ei välttämättä löydy oikeita tuotteita. Näitä projekteja varten CERTEX tarjoaa toimintojasi ja tarpeitasi mukaan suunniteltuja nostopuomeja ja nostoapuvälineitä. Ammattitaitoisella suunnittelutiimillämme on monen vuoden kokemus nostotehtävistä, ja on täällä auttaaksesi sinua projektisi kaikissa vaiheissa - esiselvityksestä, suunnitteluun, valmistukseen sekä testauksesta toimitukseen.

Tiimimme auttaa sinua ideasta valmiiseen tuotteeseen

Asiakkaana sinun tarvitsee ainoastaan tietää mitä olet nostamassa. Myyjämme ja suunnittelutiimimme auttavat sinua löytämään nostotarpeisiisi soveltuvan ratkaisun.

Suunnittelemme ja toteutamme tuotteen sinun tarpeittesi ja toiveittesi mukaan. Toimittamamme tuotteet täyttävät luonnollisesti voimassa olevien direktiivien ja standardien vaatimukset ja ovat CE merkittyjä.

Oikeat nostoapuvälineet tehtävään

Meillä on ratkaisuja kaikkiin tilanteisiin ja kaikenlaisiin nostoihin. Nostojaksojen lukumäärä ja ympäristö, jossa nosto suoritetaan, määräävät parhaiten sopivan ratkaisun. Valmistamme työkaluja, joiden toiminnot sopivat päivittäisestä tehdaskäytöstä tiettyihin erikoisnostoihin.

Tarpeesi mukaan kehitämme:

  • Mekaanisia nostoapuvälineitä
  • Moottorikäyttöisiä nostoapuvälineitä
  • Alipaine- ja magneettinostoapuvälineitä

 

Varustelu tarpeidesi mukaan

Riippumatta siitä, valitsetko vakiomallisen nostopuomin vai tilaatko täysin räätälöidyn nostoapuvälineen, meillä on lisävarusteita, joilla optimoit nostoasi. Laajan nostotuotevalikoimamme ansiosta voimme helposti täydentää nostoapuvälineesi sakkeleilla, koukuilla, teräsköysillä, ketjuilla tai liinoilla sovelluksen ja toiveiden mukaan.

Nostoapuvälineesi käsittelyn helpottamiseksi sitä voidaan täydentää myös telineillä, säilytys- tai kuljetusratkaisuilla. Nämä suunnitellaan ja valmistetaan aina tarpeiden mukaan.

Pyydä tarjous suunnittelupalveluistamme!

Certex Finland Oy

Sebastian Kottelin
Engineering Manager

Puh. +358 50 383 4954
Sähköposti: sebastian.kottelin@certex.fi

Juvan teollisuuskatu 25 C 
02920 Espoo 

[hubspot]