Image

Asiakaskohtaiset erikoisnostoapuvälineet

Joskus erityiset nostotyöt edellyttävät räätälöityjä ratkaisuja, jotka eivät löydy perinteisestä nostoapuvälineiden valikoimasta. CERTEX tarjoaa juuri tällaisiin projekteihin suunniteltuja nostopuomeja ja nostoapuvälineitä, jotka vastaavat täysin tarpeitasi. Kokenut suunnittelutiimimme omaa monen vuoden kokemuksen nostotehtävistä ja on valmis tukemaan sinua projektisi kaikissa vaiheissa, alkaen esiselvityksestä ja suunnittelusta aina valmistukseen, testaukseen ja toimitukseen asti.

Tiimimme auttaa sinua ideasta valmiiseen tuotteeseen 

Olemme täällä auttaaksemme sinua nostoprojektissasi. Sinun tarvitsee vain tietää, mitä haluat nostaa. Myyntitiimimme ja suunnittelijamme ovat täällä varmistaakseen, että löydät täydellisen nostoratkaisun tarpeisiisi.

Suunnittelemme ja toteutamme tuotteen räätälöitynä sinun tarpeisiisi ja toiveidesi mukaan. Kaikki toimittamamme tuotteet täyttävät voimassa olevat direktiivit ja standardit, ja ne ovat varustettu CE-merkinnällä.

Image

Oikeat nostoapuvälineet tehtävään

Erikoisnostoista päivittäiseen tehdaskäyttöön - meiltä löytyvät sopivat nostoapuvälineet kaikkiin tarpeisiisi. Nostojaksojen määrä ja ympäristö, joissa nostot suoritetaan, ohjaavat meitä kohti parhaiten soveltuvaa ratkaisua. Valmistamme monipuolisia nostoapuvälineitä, joiden toiminnot räätälöidään vastaamaan vaativiinkin nostotarpeisiisi.

Tarpeidesi mukaan kehitämme:

  • Mekaanisia nostoapuvälineitä
  • Moottorikäyttöisiä nostoapuvälineitä
  • Alipaine- ja magneettinostoapuvälineitä

Löydä juuri oikea nostoratkaisu tehtävääsi yhdessä kanssamme.

 

Räätälöidyt nostoapuvälineiden varusteet tuovat tehokkuutta ja joustavuutta nostotyöhön

Kun kyseessä on nostoapuvälineiden varustelu, olemme täällä vastaamaan tarpeisiisi juuri sellaisina kuin ne ovat. Olitpa sitten valitsemassa valmiiksi standardoituja nostopuomimalleja tai tilaamassa täysin räätälöidyn nostoapuvälineen, meillä on laaja valikoima lisävarusteita, jotka voivat optimoida nostotyösi sujuvaksi ja tehokkaaksi.

Nostotuotevalikoimamme sisältää sakkeleita, koukkuja, teräsköysiä, ketjuja ja liinoja, joita voimme sovittaa täysin sinun sovellukseesi ja toiveisiisi. Näin varmistamme, että nostoapuvälineesi vastaa täysin tarpeitasi.

Lisäksi nostoapuvälineen käsittelyä voidaan helpottaa erilaisilla telineillä, säilytysratkaisuilla tai kuljetusvälineillä, jotka suunnitellaan ja valmistetaan yksilöllisesti tarpeidesi mukaan. Näin voit olla varma, että nostoratkaisusi on täysin räätälöity ja toimii saumattomasti juuri sinun tehtävässäsi.

Olitpa sitten tarvitsemassa nostoapuvälineiden varusteita tehtaallasi, työmaalla tai missä tahansa muualla, meidän tavoitteemme on tarjota sinulle kaikki tarvittava varustelu tarpeidesi mukaan

 

Pyydä tarjous suunnittelupalveluistamme!

 

Certex Finland Oy

Sebastian Kottelin
Engineering Manager

Puh. +358 50 383 4954
Sähköposti: sebastian.kottelin@certex.fi

Juvan teollisuuskatu 25 C 
02920 Espoo 

[hubspot]