Asiakkaitamme

Certex on monipuolinen palveluyritys, joka paitsi toimittaa teräsköydet, nostoapuvälineet ja putoamissuojaimet, rakentaa myös sujuvampaa arkea yhdessä asiakkaittensa ja kumppaneittensa kanssa. Me Certexillä käytämme kaiken Lifting KnowHow:mme arkesi sujuvoittamiseksi. Tänään, huomenna ja tulevaisuudessa.

Tutustu tyytyväisiin asiakkaisiimme!

Image

Certex tarjoaa Pekkaniskalle kokonaisvaltaista palvelua ja ongelmanratkaisukykyä

Katso henkilönostimia vuokraavan Pekkaniska Oy:n asiakastarina

Henkilönostimia ja nostureita vuokraava Pekkaniska Oy on tehnyt Certexin kanssa yhteistyötä lähes 40 vuoden ajan. Syyt poikkeuksellisen pitkän kumppanuuden takaa löytyvät laadusta, luotettavuudesta ja palvelualttiudesta.

Pekkaniska vuokraa nostureita hyvin vaihteleviin eri tarkoituksiin aina rakennustyömailta korjausrakentamiseen ja vaikkapa veneen nostoon. Jos jossain tarvitaan nosturia, Pekkaniska järjestää sen paikalle.

– Autamme kaikessa, missä pitää olla nosturi nostamassa tavaroita. Jokaisen koukun ja taakan välissä pitää olla nostoapuvälineet, ja siinä meidän luotettava kumppanimme on Certex, kertoo Pekkaniskan nostosuunnitteluinsinööri Tuomas Hanni.

“Palvelu on ollut erinomaista”

Käytännössä yritysten välinen yhteistyö toimii siten, että aina kun Pekkaniska hankkii uuden nosturin, siihen tilataan perusnostovälineet Certexiltä.

– Sen lisäksi varaosapuolemme ja nosturikorjaamomme tilaa heiltä esimerkiksi erilaisia teräsköysiä, Hanni toteaa.

Certexin palvelun laatu on näkynyt erityisesti siinä, miten he vastaavat yllättäviin tilanteisiin.

– He pystyvät ratkaisemaan sellaisetkin tilanteet, joissa nostoapuvälinettä ei löydy suoraan. Heiltä löytyy sellaista tiettyä ongelmanratkaisukykyä. Palvelu on ollut erinomaista, Hanni kiittelee.

Laatu kaiken A ja O

Positiivisten kokemusten ja pitkän yhteistyön perusteella Certexin palveluja voi huolella suositella myös muille.

– Suosittelen ja olen suositellutkin. Yhteistyömme on kestänyt varmaankin juuri siksi niin pitkään, että heiltä on aina saanut laadukkaita tuotteita ja hyvää palvelua. Aina kun puhutaan Certexistä, niin ensimmäisenä tulee mieleen se laadukkuus, Hanni päättää.


 

Image

"Olemme saaneet luotettavaa ja nopeasti reagoivaa palvelua."

Katso Koja-Yhtiöt Oy -konsernin asiakastarina

Koja-Yhtiöt Oy -konserni tarjoaa asiakkailleen älykkäitä ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja sekä teollisuuden puhaltimia. Erityisesti Koja Industrial Solutions käyttää tuotannossaan paljon erilaisia nostoapuvälineitä. Nostureiden ja muiden apuvälineiden huollosta vastaa Certex Service.

Koja-Yhtiöt Oy:llä on kolme eri liiketoiminta-aluetta.

– Meillä on sekä laivateollisuutta (Marine) että teollisuuden ratkaisuja (KIS). Sen lisäksi on sitten vielä talotekniikkapuoli (RIR), missä teemme rakennuksiin ilmastointijärjestelmiä ja muuta vastaavaa, kertoo Koja Oy:n tuotannon kehitysinsinööri Ville Peltomäki.

KIS:n tehtaalta löytyy eri kokoisia ja eri tyyppisiä nostureita sekä muita apuvälineitä, jotka vaativat säännöllistä tarkastamista.

– Yhteistyössä Certex Servicen kanssa olemme tehneet Kojalle vuositarkastuksia nostoapuvälineisiin. Sen lisäksi olemme saaneet kunnossapidon palveluista aina tarpeen vaatiessa akuutteja korjauksia, Peltomäki sanoo.

Nostoapuvälineiden on oltava jatkuvasti käytössä

Kojan ja Certexin yhteistyö alkoi kaksi vuotta sitten, kun Kojan aiempi tarkastustoimija lopetti toimintansa. Kojalla oli tarve uudelle luotettavalle ja nopeasti reagoivalle kumppanille.

– Nosturit ovat tuotantolinjalla jatkuvassa käytössä. Yhdenkin puuttuminen hidastaisi ja pahimmillaan pysäyttäisi tuotannon, Peltomäki painottaa.

Kojalla on Certexin alaisuudessa tällä hetkellä noin 300 eri nostoapuvälinekomponenttia, jonka piiriin tarkastukset toteutetaan. Tulevaisuudessa tarkastusten tarve on hyvin todennäköisesti kasvava.

– Olemme saaneet luotettavaa ja nopeasti reagoivaa palvelua aina tarvittaessa. Kojalla on tällä hetkellä käynnissä investointisuunnitelmia. Niiden toteutuessa meillä on kasvava tarve tällaisille tarkastuspalveluille, joita Certex toimittaa, Peltomäki toteaa.