Asiakkaitamme

Certex on monipuolinen palveluyritys, joka paitsi toimittaa teräsköydet, nostoapuvälineet ja putoamissuojaimet, rakentaa myös sujuvampaa arkea yhdessä asiakkaittensa ja kumppaneittensa kanssa. Me Certexillä käytämme kaiken Lifting KnowHow:mme arkesi sujuvoittamiseksi. Tänään, huomenna ja tulevaisuudessa. Tutustu tyytyväisiin asiakkaisiimme!

Certex tarjoaa Pekkaniskalle kokonaisvaltaista palvelua ja ongelmanratkaisukykyä

Henkilönostimia ja nostureita vuokraava Pekkaniska Oy on tehnyt Certexin kanssa yhteistyötä lähes 40 vuoden ajan. Syyt poikkeuksellisen pitkän kumppanuuden takaa löytyvät laadusta, luotettavuudesta ja palvelualttiudesta.

Pekkaniska vuokraa nostureita hyvin vaihteleviin eri tarkoituksiin aina rakennustyömailta korjausrakentamiseen ja vaikkapa veneen nostoon. Jos jossain tarvitaan nosturia, Pekkaniska järjestää sen paikalle.

– Autamme kaikessa, missä pitää olla nosturi nostamassa tavaroita. Jokaisen koukun ja taakan välissä pitää olla nostoapuvälineet, ja siinä meidän luotettava kumppanimme on Certex, kertoo Pekkaniskan nostosuunnitteluinsinööri Tuomas Hanni.

“Palvelu on ollut erinomaista”

Käytännössä yritysten välinen yhteistyö toimii siten, että aina kun Pekkaniska hankkii uuden nosturin, siihen tilataan perusnostovälineet Certexiltä.

– Sen lisäksi varaosapuolemme ja nosturikorjaamomme tilaa heiltä esimeriksi erilaisia teräsvaijereita ja köysiä, Hanni toteaa.

Certexin palvelun laatu on näkynyt erityisesti siinä, miten he vastaavat yllättäviin tilanteisiin.

– He pystyvät ratkaisemaan sellaisetkin tilanteet, joissa nostoapuvälinettä ei löydy suoraan. Heiltä löytyy sellaista tiettyä ongelmanratkaisukykyä. Palvelu on ollut erinomaista, Hanni kiittelee.

Laatu kaiken A ja O

Positiivisten kokemusten ja pitkän yhteistyön perusteella Certexin palveluja voi huolella suositella myös muille.

– Suosittelen ja olen suositellutkin. Yhteistyömme on kestänyt varmaankin juuri siksi niin pitkään, että heiltä on aina saanut laadukkaita tuotteita ja hyvää palvelua. Aina kun puhutaan Certexistä, niin ensimmäisenä tulee mieleen se laadukkuus, Hanni päättää.

Katso henkilönostimia ja nostureita vuokraavan Pekkaniska Oy.n asiakastarina