Image | © CERTEX Danmark A/S

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S

Standardien asettaminen vastuullisemmalle tulevaisuudelle


Me Certexillä uskomme, että vastuullisuus on avain tulevaisuutemme turvaamiseksi yrityksenä. Perusarvojemme ohjaamana yhdessä Lifting KnowHow:n kanssa, meillä on edellytykset ajaa vastuullisuutta eteenpäin toimialallamme. Vastuullisuus on integroitu arvoketjuumme. Keskitymme tarjoamaan turvallisia tuotteita ja ratkaisuja, jotka täyttävät asiakkaidemme laatuvaatimukset ja parantavat heidän kestävän kehityksen suorituskykyään. 

Vastuullinen toimitusketju, vastuullinen toiminta ja vastuullinen asiakastoiminta ovat kolme painopistealuettamme. Nämä puolestaan on jaettu kolmeen vastuullisuusteemaan: ihmiset, ilmasto ja kiertokulku. Jokaiselle teemalle on määritelty pitkän aikavälin tavoitteet ja toimet niiden saavuttamiseksi. Seuraamme säännöllisesti KPI-mittareita varmistaaksemme, että olemme menossa oikeaan suuntaan. Visiomme on olla yritys, joka asettaa standardeja vastuullisemmalle tulevaisuudelle. Edessämme on kunnianhimoinen matka, mutta teemme sen yhdessä sitoutumalla yhteisiin tavoitteisiin! 

Vastuullisuuden toteuttaminen


Certex Finland on osa Axel Johnson Internationalia, jossa vastuullisuus on olennainen osa ja edelletys konsernin liiketoimintamallille. Tuotteemme ohjaavat, suojaavat ja tehostavat joka päivä yhteiskunnan toiminnan kannalta tuhansia välttämättömiä toimintoja. Me Axel Johnson Internationalilla tunnustamme, että yhteiskunnan on oltava vastuullisempi. Auttamalla asiakkaitamme löytämään optimaaliset tekniset ratkaisut, edistämme vastuullisempaa kehitystä. Asiakkaidemme ollessa painopisteenä, konsernin tekemä vastuullisuustyö vahvistaa nykyistä liiketoimintaamme, ja vie toimialaamme kohti vastuullisuuden muutosta. Lue lisää Axel Johnson Internationalin verkkosivuilta.