Koulutusvideot

Kun nostot suunnitellaan huolellisesti, toteutetaan oikein ja turvallisesti sekä hyödynnetään tarkoitukseen sopivia nostoapuvälineitä, tapaturmien määrä teollisuusyrityksissä vähenee. Tutustu koulutusvideoihimme, joissa opastamme sinua oikeaoppiseen ja turvalliseen nostoapuvälineiden käyttöön.

Varmista nostoturvallisuutesi – Ymmärrä WLL (Working Load Limit)

Katso video ja opi lisää!

Tässä koulutusvideossa opit kaiken oleellisen WLL:stä (Working Load Limit) ja sen merkityksestä turvallisessa nostotyöskentelyssä. Tutustu, kuinka tunnistat WLL-merkinnät ja miksi niitä on ehdottomasti noudatettava.

Sakkelit

Videolla saat ohjeita oikean sakkelin valintaan, vinkkejä nostamiseen sekä turvalliseen käyttöön.

Nostosilmukat

Videolla saat ohjeita oikean nostosilmukan valintaan, vinkkejä nostamiseen ja turvalliseen käyttöön.

Päällysteraksit

Päällysteraksit ovat herkkiä vaurioille, joten ne on tarkastettava ennen jokaista käyttöä. Videolla saat ohjeita ja vinkkejä siitä, kuinka tarkastat päällysteraksin kunnon silmämääräisesti.

Kettinkiraksit

Voit käyttää nostamisessa luokkien 8, 10 ja 12 kettinkirakseja. Oheisella videolla saat ohjeita oikean kettinkiraksin valintaan sekä vinkkejä nostamiseen ja turvalliseen käyttöön.

Teräsköydet

Asiantuntijamme Alain Balman johdattaa sinut teräsköysien perusteisiin. Seuraavan 60 minuutin aikana hän opastaa sinua köysirakenteiden, köysikierrosten, käyttökohteiden ja näyttää lukuisia käytännön esimerkkejä.

Korkean suorituskyvyn ja pyörimisvastuksen omaavat teräsköydet

Asiantuntijamme Alain Balman esittelee sinulle teräsköydet, joilla on korkea suorituskyky ja pyörimisvastus. Tämä on toinen webinaari sarjassa, joka käsittelee teräsköysiä.

Teräsköysien hylkääminen, tarkastus ja MRT

Tutustu nauhoitteeseen LSG-verkkoseminaaristamme "Teräsköysien hylkääminen, tarkastus ja MRT", jossa asiantuntijamme Alain Balman ja Bruno Vusini kertovat lisää: Teräsköysien tarkastuksesta - miksi ja milloin?

Teräsköydet - Voitelu

Tämä on neljäs osa teräslankaköysien verkkoseminaarisarjasta, jossa jaamme tietotaitoamme ja asiantuntemustamme. Tässä seminaarin tallenteessa Alain Balman käsittelee erityisesti voitelua.