Image

Certex on Euroopan suurin teräsköysien ja nostoapuvälineiden toimittaja.

Certex ei ole ainoastaan teräsköysien ja nostoapuvälineiden toimittaja, vaan myös monipuolinen palveluyritys, joka rakentaa sujuvampaa arkea yhdessä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Me Certexillä käytämme kaiken nostoalan osaamisemme arkesi sujuvoittamiseksi. Tänään, huomenna ja tulevaisuudessa.

Autamme sinua löytämään tuotteet ja palvelut, jotka mahdollistavat turvallisen nostamisen ja sidonnan sekä teollisuudessa, satamissa, kaivoksissa että kuljetuksissa.

Certex on alansa asiantuntija, joka tarjoaa korkealaatuisia teräsköysiä, kuormansidontavälineitä ja innovatiivisia nostoapuvälineitä sekä niihin liittyviä tarkastuspalveluita. Lisäksi tarjoamme teollisuusnostureiden tarkastus- ja huoltopalveluita.

Certexilla on Suomen laajin teräsköysi-, nostotarvike- ja kuormansidontavälinevalikoima. Oma valmistuksemme mahdollistaa nopeat toimitukset myös asiakaskohtaisille erikoistuotteille teräsköysirakseissa sekä nosto- ja sidontavöissä.

Asiantuntijamme ovat ratkaisseet vuosikymmenien ajan tuhansia erilaisia nostamiseen, ja kuorman sidontaan liittyviä tilanteita sekä vastanneet asiakkaidemme kysymyksiin. Valitsemme jokaiseen käyttötilanteeseen tarkoituksenmukaiset, alan normit ja standardit täyttävät tuotteet ja neuvomme kustannustehokkaimman nostoratkaisun suunnittelussa.

Laajasta ja laadukkaasta tuote- ja palveluvalikoimastamme löydät:

  • Teräsköydet, nostoapuvälineet ja putoamissuojaimet
  • Räätälöidyt nostoratkaisut
  • Teknisen tuen
  • Nostoapuvälineiden tarkastuspalvelut
  • Teollisuusnostureiden tarkastukset ja huollot
  • NDT-tarkastuspalvelut
  • Suunnittelupalvelut
Image

Certexin historia Suomessa alkoi vuonna 1936, kun perustettiin Teräsköysi Oy, joka valmisti teräsköysiä. 1980-luvun lopulla teräsköysien valmistus Suomessa päättyi, ja yrityksen toiminta siirtyi nykyiselle paikalleen Espoon Juvanmalmille. Tuotevalikoima laajeni kattamaan teräsköysien lisäksi muut nostamiseen ja kuormansidontaan tarvittavat tuotteet. Vuonna 1996 yritys liitettiin kansainväliseen Certex-ketjuun, ja samalla yrityksen nimeksi muutettiin nykyinen Certex Finland Oy.

Certex - osa Eurooppaa

Certex on Euroopan suurin teräsköysien ja nostoapuvälineiden toimittaja, tarjoten samalla Suomen laajimman valikoiman teräsköysiä, nostotarvikkeita ja kuormansidontavälineitä. Certex Finland Oy on osa Lifting Solutions -liiketoimintayksikköä, joka toimii osana Axel Johnson Internationalia.

Lifting Solutions on maailmanlaajuinen toimija, tarjoten nostolaitteita, teräsköysiä, nostoapuvälineitä sekä niihin liittyviä palveluita. Se toimii yhteistyössä useiden yritysten muodostamana ryhmänä, jotka toimittavat teräsköysiä, nostureita, siltanostureita ja muita nostotuotteita yhdessä tarvittavien palveluiden kanssa.

Vaikka Lifting Solutions on kasvanut nopeasti vuodesta 2005 alkaen, jolloin se teki ensimmäisen yrityskaupan, sen vuosittainen myynti on kasvanut vaikuttavasti. Tällä hetkellä Lifting Solutions koostuu 26 markkinajohtajayrityksestä, joilla on yli 200 palvelukeskusta ympäri maailman. Yhdessä nämä yritykset palvelevat asiakkaita laajalla toimialalla, kuten offshore, uusiutuva energia, merenkulku, autoteollisuus, satamat, kalankasvatus, insinööritoimistot, sellu- ja paperiteollisuus, kaivosteollisuus sekä terästeollisuus.

Vaikka Lifting Solutions on kasvanut lyhyessä ajassa, sen sisaryritykset ovat olleet alalla pitkään ja ne ovat vakiintuneita toimijoita paikallisilla markkinoillaan. Useat näistä yrityksistä ovat toimineet alalla jopa yli vuosisadan. Yhdessä ne hallitsevat laajaa erikoisosaamista nostolaitteiden ja teräsköysien alalla.

Lue lisää Lifting Solutionsin yrityksistä: https://liftingsolutionsgroup.com

Olemme perheyritys, jota ohjaavat vahvat arvot. 

Kaukokatseinen
Kannatamme kestävää muutosta. Suosimme pitkäaikaista sitoutumista, joka auttaa meitä pysymään markkinoilla.

Aikaansaava
Meillä on intohimo liiketoimintaan; haastamme, teemme aloitteita ja otamme vastuun lupauksiemme toteuttamisesta.

Hyvä kumppani
Luotamme aitoon kunnioitukseen ihmisiä ja asiakassuhteita kohtaan.

 

Certex Finland myyntiehdot
Teknisen Kaupan yleiset myyntiehdot 
Tietoturvatiedote

Technical Traders' General Conditions of Sale
Tekniska Handelns allmänna försäljingsvillkor