Certex on Euroopan suurin teräsköysien ja nostoapuvälineiden toimittaja.

Certex ei ole vain teräsköysien ja nostoapuvälineiden toimittaja, vaan monipuolinen palveluyritys, joka rakentaa sujuvampaa arkea yhdessä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Me Certexillä käytämme kaiken Lifting KnowHowemme arkesi sujuvoittamiseksi. Tänään, huomenna ja tulevaisuudessa.

Autamme sinua löytämään tuotteet ja palvelut, jotka mahdollistavat turvallisen nostamisen ja sidonnan niin teollisuudessa, satamissa, kaivoksissa kuin kuljetuksissa.

Certex tarjoaa Suomen laajimman teräsköysi-, nostotarvike- ja kuormansidontavälinevalikoiman. Teräsköysirakseissa sekä nosto- ja sidontavöissä pystymme oman valmistuksemme ansiosta toimittamaan nopeasti myös asiakaskohtaisia erikoistuotteita.

Asiantuntijamme ovat useamman vuosikymmenen ajan ratkaisseet tuhansia erilaisia nostamiseen ja kuorman sidontaan liittyviä tilanteita ja asiakkaidemme kysymyksiä. 
Valitsemme jokaiseen käyttötilanteeseen tarkoituksenmukaiset, alan normit ja standardit täyttävät tuotteet ja neuvomme kustannustehokkaimman nostoratkaisun suunnittelussa.

Laajasta ja laadukkaasta tuote- ja palveluvalikoimastamme löydät:

  • Teräsköydet, nostoapuvälineet ja putoamissuojaimet
  • Räätälöidyt nostoratkaisut
  • Teknisen tuen
  • Nostoapuvälineiden tarkastuspalvelut
  • Teollisuusnostureiden tarkastukset ja huollot
  • NDT-tarkastuspalvelut

Certexin historia Suomessa alkoi vuonna 1936, jolloin perustettiin teräsköysiä valmistanut Teräsköysi Oy. 1980-luvun lopussa teräsköysien valmistus Suomessa lopetettiin ja yrityksen toiminta siirtyi nykyiselle paikalle Espoon Juvanmalmille. Tuotevalikoimaan lisättiin teräsköysien lisäksi muut nostamiseen ja kuormansidontaan tarvittavat tuotteet. Vuonna 1996 yritys liitettiin kansainväliseen Certex-ketjuun ja yrityksen nimeksi tuli nykyinen Certex Finland Oy.

Certex - osa Eurooppaa

Certex on Euroopan suurin teräsköysien ja nostoapuvälineiden toimittaja ja tarjoaa Suomen laajimman teräsköysi-, nostotarvike- ja kuormansidontavälinevalikoiman. Certex Finland Oy on osa Axel Johnson Internationalin Lifting Solutions -ryhmää, johon kuuluu 24 yritystä 17 Euroopan maassa. Jokaisessa maassa on paikallinen palveluverkosto, jonka asiantuntemus ja kokemus on käytössä asiakkaitamme varten.

Olemme perheyritys, jota ohjaat vahvat arvot. 

Kaukokatseinen
Kannatamme kestävää muutosta. Suosimme pitkäaikaista sitoutumista, joka auttaa meitä pysymään markkinoilla.

Aikaansaava
Meillä on intohimo liiketoimintaan; haastamme, teemme aloitteita ja otamme vastuun lupauksiemme toteutumisesta.

Hyvä kumppani
Luotamme aitoon kunnioitukseen ihmisiä ja asiakassuhteita kohtaan.