Filtterit

Ei suodattimia

Kelautuvat putoamistarraimet

 

Kelautuvatarrain: Turvallinen liikkuminen korkealla

Kelautuvatarrain on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälle liikkumavapautta samalla varmistaen turvallisen työskentelyn korkeilla paikoilla. Se estää putoamisen tai liukumisen, vähentäen samalla loukkaantumisriskiä. Tyypillisesti kelautuvatarrain on varustettu nykäyksenvaimentimella, joka lieventää putoamisen aiheuttamaa voimaa ja parantaa kokonaisturvallisuutta.

Oikean kelautuvatarraimen valinta riippuu käyttökohteesta, ja on tärkeää varmistaa, että se täyttää kaikki turvallisuusvaatimukset. Kelautuvatarrainta tulee käyttää aina, kun työskennellään korkeilla paikoilla, missä putoamisriski on olemassa. Säännölliset tarkastukset ja huollot sen käyttöiän aikana ovat olennaisen tärkeitä toimivuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Lisäksi käyttäjän on saatava asianmukainen koulutus ennen kelautuvatarraimen käyttöä.

Oikein valitut kelautuvat putoamistarraimet eivät ainoastaan paranna työntekijöiden turvallisuutta vaan myös ergonomiaa. Tarjoamme pelastautumislaitteita ja käyttäjäystävällisiä kelautuvia putoamistarraimia, jotka mahdollistavat nopean ja turvallisen pelastautumisen onnettomuustilanteissa. Valikoimastamme löydät pienikokoisia ja helppokäyttöisiä kelautuvia tarraimia. Kysy lisätietoja myynnistämme ja tutustu laajaan putoamissuojatuotteidemme valikoimaan.

Näytä lisää

Tuotteita löydetty:

Lajittele

Do you need help?

Ota yhteyttä