Image

Icon sustainable customer offer

Pitkäaikaista turvallisuutta ja vastuullisuutta


Tuotteemme ja Lifting KnowHow turvaavat tuhansia nostotoimintoja useilla eri aloilla joka päivä. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota turvallisia tuotteita ja palveluita, jotka täyttävät asiakkaidemme laatuvaatimukset ja parantavat heidän kestävän kehityksen suorituskykyään. Pitkä historia ja kokemus nostoalalta on auttanut meitä kehittämään tarvittavaa osaamista, jotta voimme asettaa tuotteillemme oikeat vaatimukset. Näillä mahdollistamme pitkän aikavälin turvallisuuden ja vastuullisuuden. 

Turvalliset ja kestävät tuotteet


Lifting KnowHow:n avulla ohjaamme asiakkaitamme valitsemaan käyttötarkoitukseensa sopivimman tuotteen. Näin asiakkaamme voi olla varma, että hänelle tarjotaan turvallisia ja oikeanlaatuisia tuotteita, jotka mahdollistavat hänelle sujuvan ja turvallisen toiminnan.

Olemme vastuussa myös tuotteiden eliniän pidentämisestä. Tämän vuoksi tarjoamme laajan valikoiman palveluita. Autamme esimerkiksi asiakkaitamme arvioimaan turvallisuuden ja kestävyyden kannalta, tarvitseeko tuote huoltoa tai vaihtoa. 

Image

”Certexin asiakkaana sinun tulee luottaa siihen, että saat tuotteen, joka täyttää korkeat vaatimukset niin laadun, turvallisuuden kuin kestävyyden suhteen. Työskentelemme päivittäin täyttääksemme tämän päivän vaatimukset, mutta myös varmistaaksemme pitkän aikavälin vastuullisuuden.”

Veli-Pekka Kyllönen, Markkinointipäällikkö CERTEX Finland

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S


Lineaarisesta pyöreään


Tarjoamalla vastuullisempia tarjouksia, ja yhdessä uusista vaihtoehtoisista liiketoimintamalleista kiinnostuneiden asiakkaiden kanssa, voimme edistää resurssien tehokkaampaa käyttöä. Tämä auttaa myös saamaan kustannussäästöjä. 

Etsimme jatkuvasti kumppanuuksia, jotka johtavat tuote- ja palveluinnovaatioihin jättäen pienemmän ympäristöjalanjäljen. Pitkän aikavälin tavoitteenamme on tuoda markkinoille vain sellaisia tuotteita, joita voi käyttää uudelleen tai kierrättää, ja siten edistää kiertokulkuista materiaalivirtaa. Tinkimättä tietenkään laadusta ja turvallisuudesta.

Image

Vastuullinen toimitusketju

Teemme yhteistyötä toimittajien kanssa, jotka jakavat arvomme ja täyttävät vastuullisuuden standardimme. Varmistamme, että toimitusketjun kaikilla lenkeillä on samat tavoitteet, ja täten vastuullinen toimitusketju.

Vastuullinen toiminta

Pyrimme vastuulliseen toimintaan resurssitehokkuuden ja sitoutuneen henkilöstön avulla.