Image

CO2-päästöjen vähentäminen

CERTEX Finland A/S:ssä suhtaudumme vakavasti haasteeseen minimoida ja poistaa CO2-päästöt tuotteen arvoketjusta. Olemme osa Lifting Solutions -ryhmää, jonka kanssa olemme laatineet tietyt kriteerit, jotka on täytettävä, jotta nostotuote voidaan luokitella kestävämmäksi valinnaksi ja sisällyttää uuteen tuoteryhmäämme, jota kutsumme Aspire Range™:ksi. Tässä tuoteryhmässä oleva nostolaitteisto vaikuttaa vähemmän haitallisesti ilmastoon ja/tai ympäristöön, samalla kun laatu ja turvallisuus säilyvät ennallaan. Tavoitteenamme ja sitoutumisemme on kehittää nostoteollisuutta kohti kestävämpää suuntaa.

Lifting KnowHow - CERTEX Finland A/S


Sinulla on ehdottomasti valinnanvapaus

Kun valitset lupaavan tuotteen tästä tuotekategoriasta, saat tuotteen, joka on läpikäynyt todellisiin kestävyysparannuksiin perustuvia toimenpiteitä ja on parempi vaihtoehto perinteisille tuotteille.

Tuotekategoriaamme lisätään jatkuvasti uusia nostotuotteita, ja esittelemme ne sinulle sosiaalisen median kanavissamme heti kun ne tulevat saataville. Mikäli seuraat meitä LinkedInissä, olet ensimmäisten joukossa saamassa tietoa näistä tuotteista.

 

Katso tuotteet


Image

Eroavat kriteerit

Todellisiin faktoihin ja selkeisiin kestävyysparannuksiin perustuvat ominaisuudet: Tuotteessa on selkeästi todennettuja ja faktoihin perustuvia kestävyysparannuksia verrattuna perinteisiin tuotteisiin vähintään yhdellä seuraavista alueista:

  • Merkittävästi vähentynyt CO2-jalanjälki
  • Valmistettu kierrätetystä materiaalista
  • Vaarallisten kemikaalien korvaaminen*
    *REACH-asetuksen liitteissä XIV ja XVII luetellut kemikaalit on korvattu.

Peruskriteerit

  • Allekirjoitettu käytännesäännöstö: Toimittajamme ovat sitoutuneet noudattamaan allekirjoitettua käytännesäännöstöämme.
  • Toimittajan kestävyyden suorituskyvyn tarkastus: Toimittajiemme kestävyyden suorituskykyä arvioidaan noudattaen kestävyyteen liittyviä vaatimuksiamme.
  • Täyttää laatu- ja turvallisuusvaatimukset: Tuotteemme täyttävät samat korkeat laatu- ja turvallisuusvaatimukset kuin perinteiset tuotteemme.

 

Aspire Range™ hyväksymisprosessi

Tuotteen tulee läpäistä perusteellinen tarkastus Aspire Range™ -kriteereiden mukaisesti, jotta se voidaan sisällyttää tähän tuoteryhmään.

Pyyntö käydään sitten läpi hyväksymistä tai hylkäämistä varten tuotteiden hallintoryhmämme toimesta.

Vasta tämän jälkeen pyyntö esitetään Lifting Solutions Groupin johtoryhmälle, joka vahvistaa tai hylkää kriteerien täyttymisen, jotta tuote voidaan sisällyttää Aspire-sarjaan

 

Lue lisää Lifting Solutions Group:ista

Image

Aspire Range™ -tuotevalikoimamme

Meillä on jo valikoima POWERTEX-tuotteita, jotka on hyväksytty osaksi Aspire Range™ -tuotevalikoimaamme, ja työskentelemme jatkuvasti lisätäksemme niitä. Kuitenkin täällä löydät myös tuotteita muilta tunnetuilta toimittajilta, ei ainoastaan omia brändituotteitamme.

 

Katso Aspire Range tuotteemme

 


Ota meihin yhteyttä!

[hubspot]

Vastuullinen toiminta

Pyrimme vastuulliseen toimintaan resurssitehokkuuden ja sitoutuneen henkilöstön avulla.

Vastuullinen asiakastoiminta

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota turvallisia tuotteita ja palveluita, jotka täyttävät asiakkaidemme laatuvaatimukset ja parantavat heidän kestävän kehityksen suorituskykyään.

Vastuullinen toimitusketju

Teemme yhteistyötä toimittajien kanssa, jotka jakavat arvomme ja täyttävät vastuullisuuden standardimme. Varmistamme, että toimitusketjun kaikilla lenkeillä on samat tavoitteet, ja täten vastuullinen toimitusketju.