Miniturvatarrain Dyneema® -nauhalla - POWERTEX MBW25

Powertex MBW25 -kelautuva turvatarrain on valmistettu ja suunniteltu kestämään, tarjoten maksimaalista suojaa ja turvallisuutta vaativissa ympäristöissä. Se on varustettu laadukkaalla mustalla Dyneema®-nauhalla, joka tarjoaa erinomaisen suojan reunan yli putoamistapauksissa. Mustaksi maalattu

Näytä lisää

Tuotenumero:
  • Attribute icon
Powertex MBW25 -kelautuva turvatarrain on valmistettu ja suunniteltu kestämään, tarjoten maksimaalista suojaa ja turvallisuutta vaativissa ympäristöissä. Se on varustettu laadukkaalla mustalla Dyneema®-nauhalla, joka tarjoaa erinomaisen suojan reunan yli putoamistapauksissa. Mustaksi maalattu alumiinikotelo ja integroitu iskunvaimennin takaavat kestävyyden ja luotettavuuden.

Varustettuna putoamisen ilmaisimella, joka on ommeltu nauhaan, Powertex MBW25 -turvatarrain tarjoaa edistyksellisiä turvallisuusominaisuuksia, jotka täyttävät EN 360 -standardin.

Plokki on monipuolinen ja sitä voi käyttää eri tavoin: sen voi kiinnittää ankkuripisteeseen tai kääntää ja kiinnittää turvavaljaisiin. Se on tyyppitestattu pystypudotusta ja reunan yli putoamista vastaan. Telinan koukun ja nauhan pituus, kun ne ovat vedettyinä koteloonsa, on vain 0,6 metriä, tarjoten maksimaalista joustavuutta ja käytön helppoutta.

Plokin päällä on kääntyvä silmukkakiinnityspiste, ja mukana toimitetaan kierteellä lukittava karabiini, joka on kiinnitetty tähän silmukkaan. Nauhan alapäähän on ommeltu suuri kaksitoiminen alumiininen telinan koukku. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä plokki on varustettu RFID:llä, täydentäen kokonaisuutta.

Kotelo: Mustaksi maalattu alumiini Iskunvaimennin:
Integroitu koteloon Karabiini: Kierteellä lukittava karabiini, hopea väri, kiinnitetty kääntyvään silmukkaan
Nauha:Musta Dyneema®-nauha Putoamisen ilmaisin:
Ommeltu nauhaan Alakoukku: Kaksitoiminen telinan koukku, hopea väri
  • Ominaisuudet: Integroitu iskunvaimennin, putoamisen ilmaisin, RFID
  • Materiaali: Alumiini, Dyneema, teräs
  • Merkintä: Standardin mukaan, CE-merkintä
  • Pintakäsittely: Musta maali
  • Standardi: EN 360