Henkilönostokorit

Henkilönosto nosturin avulla
Henkilönostokorien tulee täyttää vaatimukset, jotka esitetään standardissa AFS 1983:5 "Henkilönosto nostureiden avulla". Nostureiden, joita ei ole sertifioitu Konedirektiivin liitteen 4 mukaisesti, tulee täyttää myös vaatimukset, jotka esit

Näytä lisää

Certex

Henkilönosto nosturin avulla
Henkilönostokorien tulee täyttää vaatimukset, jotka esitetään standardissa AFS 1983:5 "Henkilönosto nostureiden avulla". Nostureiden, joita ei ole sertifioitu Konedirektiivin liitteen 4 mukaisesti, tulee täyttää myös vaatimukset, jotka esitetään standardissa AFS 1983:5 "Henkilönosto nostureiden avulla". Kaikki henkilönostokorit ja kyseiset nosturit täytyy ensikatsastaa. Korien ja nostureiden uusintakatsastukset on tehtävä tämän ohjeen mukaisesti.

Henkilönosto trukin avulla
Henkilönostokorien tulee täyttää vaatimukset, jotka esitetään standardissa AFS 1986:24 "Trukit". Niiden rakenteen tulee noudattaa ruotsalaista standardia SS 3628 "Trukit ja nostovaunut – Tilapäiset henkilönostokorit – Vaatimukset", tai niiden vastaava turvallisuus on varmistettava muulla tavoin. Trukkien, joita ei ole sertifioitu Konedirektiivin liitteen 4 mukaisesti, tulee täyttää myös vaatimukset, jotka esitetään standardissa AFS 1986:24 "Trukit". Korien ja trukkien ensikatsastusta ei vaadita, mutta se voidaan tietenkin tehdä vapaaehtoisesti. Satamakäytössä olevat korit täytyy uusintakatsastaa.