NOSTO-OSAAMISEMME VAHVISTAA LIIKETOIMINTAASI

Certex Finland Oy asettaa asiakkaat kaiken toimintansa keskiöön. Lähestymistapamme, joka tunnetaan ylpeästi nimellä Lifting KnowHow, on enemmän kuin palvelu - se on sitoutuminen turvallisempiin ja tehokkaampiin nostotoimintoihin yrityksessänne.

Nolla onnettomuutta tulevaisuudessa
Visiomme on työpaikka, jossa tapaturmat jäävät historiaan. Siksi olemme kehittäneet tietoon perustuvan strategian, joka on suunniteltu turvaamaan toimintasi. Asiantuntemuksemme kattaa jokaisen nostotapahtuman osa-alueen, oikeiden laitteiden valinnasta optimointimenettelyihin, joiden tavoitteena on suojella tiimiäsi ja parantaa turvallisuutta.

Osaamista huippuosaajilta käden ulottuvilla
Tarjoamme laajaa toimialatuntemusta yrityksesi hyödyksi. Etsitpä sitten ihanteellista laitetta tai tarvitset opastusta tiettyyn nostohaasteeseen, meillä on yksilölliset ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi. Lifting KnowHow -kulttuurimme ytimessä yhdistämme kollektiivisen asiantuntemuksemme riskien vähentämiseksi ja sopivien tuotteiden ja ratkaisujen toimittamiseksi sinulle.

Kustannustehokkuus ja kestävyys
Ymmärrämme, että tehokkuus ja kestävyys kulkevat käsi kädessä. Ohjeistuksemme ei keskity pelkästään kustannusten vähentämiseen, seisokkiaikojen minimointiin ja turvallisuuteen, vaan se ilmentää myös kestävän kehityksen sisällyttämistä päivittäisiin toimintoihinne. Suunnittelemalla ratkaisuja, jotka pidentävät laitteidesi käyttöikää, mahdollistamme resurssien vastuullisen ja taloudellisen käytön.

Lifting KnowHow on kestävän kehityksen strategiamme ydin. Asetamme työterveyden ja -turvallisuuden etusijalle antamalla asiantuntijaneuvontaa laitteiden optimaalisesta käytöstä, perusteellisista tarkastuksista ja huollosta. Tämä lähestymistapa edistää osaltaan työpaikkaa, joka on sekä kestävämpi, turvallisempi että tehokkaampi.

Asiakkaidemme menestys ja turvallisuus ovat meille ehdottoman tärkeitä
Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat keskustella siitä, miten Lifting KnowHow -osaamisemme voi tehdä työpaikastasi entistä turvallisemman ja tehokkaamman.

Tutustu Certex Finlandin Lifting KnowHow -osaamiseen ja paranna yrityksesi nostotoimintoja turvallisemmin ja tehokkaammin.