Julkaisija: Veli-Pekka Kyllönen

KORONATIEDOTE CERTEXIN ASIAKKAILLE!

KORONATIEDOTE CERTEXIN ASIAKKAILLE!

1.6.2020

KORONAEPIDEMIA: ajankohtaista tietoa ja päivitetty ohjeistus. 

Poikkeusjärjestelyitä noutomyynnissä ja asiakaspalvelussa Korona-viruksen vuoksi.

Haluamme varmistaa työntekijöillemme turvalliset työskentelyolosuhteet ja suljemme Certex Oy:n Juvan teollisuuskadun noutomyyntipalvelumme 16.3.2020 alkaen.

Nostoapuvälineiden ja putoamissuojaimien tarkastuksia teemme asiakkaan luona ja omissa tiloisamme. (Asiakkaiden tiloissa tehtävissä tarkastuksissa on pyrittävä järjestämään riittävän turvalliset työskentelyolosuhteet tarkastajalle). 

Myynti ja varasto jatkavat normaalisti töiden tekemistä. Palvelemme asiakkaitamme puhelimen välityksellä numerossa p. 0201 550 220 ja sähköpostitse sales@certex.fi. Tavoitat asiakaspalvelumme certex.fi kautta. Verkkosivujen yhteydenotto- ja tarjouspyynnöt käsitellään ja toimitetaan normaalisti. 

Tulemme pitämään ovet kiinni myynnissä sekä tuotannossa, emmekä päästä ulkopuolisia henkilöitä toistaiseksi toimitiloihimme. Noutotilaukset hoidetaan puhelimitse siten, että asiakas soittaa lähettämöön ja tavarat luovutetaan ulkona.

Pyydämmekin ymmärrystä Certexin asiakkailta, jos työtehtävien tekeminen vie normaalia enemmän aikaa.

Aukaisemme noutomyynnin heti, kun tilanne on Korona-viruksen osalta rauhoittunut. Yritämme pysyä terveenä ja auttaa myös muita pysymään terveenä.

Tiedusteluihin ja kysymyksiinne vastaa toimitusjohtaja Peter Lindström p. 050 344 7270 peter.lindstrom@certex.fi