Julkaisija: Veli-Pekka Kyllönen

Certex Finland Oy ja Tampereen Konepajat sopimukseen nostoapuvälineiden toimittamisesta.

Tampereen Konepajat ja Certex Finland Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Certex Finland Oy toimittaa Tampereen Konepajat Oy:lle nostoapuvälineet, koulutukset, sekä korjaus- ja tarkastuspalvelut.

”Nostoapuvälineet ovat toimintamme kannalta tärkeitä apuvälineitä tuotannossamme. Keskittämällä niin hankinnat kuin tarkastuspalvelut, saavutamme lakisääteiset vaatimukset täyttävän kokonaisuuden konsernimme yksiköiden sijainnista huolimatta. Välineiden ja tarkastusten hankkiminen samasta paikasta valtakunnallisesti helpottaa toiminnan suunnittelua ja kehittämistä ”, sanoo Tampereen Konepajojen, HSEQ Ari Lumppio.

”Käytännössä yritysten välinen yhteistyö toimii siten, että aina kun tarvitsee hankkia nostoapuvälineitä, ne hankitaan Certexiltä. Näin toimimalla Certexillä on ajantasainen tieto välineiden tarkastusaikataulusta ja varmistamme nostoapuvälineidemme turvallisuuden. Luotettava kumppani on meille erittäin tärkeä ”, Ari Lumppio jatkaa. 

”Tämä on hieno päivä meille Certexillä. Olemme ylpeitä luottamuksesta, ja erittäin innoissamme alkavasta yhteistyöstä kehittyvän ja menestyvän konepajakonsernin kanssa. Tarjoamme asiakkaallemme laajan ja laadukkaan tuotevalikoiman, kattavan palveluvalikoiman ja vahvan nostoratkaisuosaamisen”, kertoo Certex Finland Oy:n Business Manager Jukka Hynynen. 

Tampereen Konepajat Oy on emoyhtiö, jonka tytäryhtiöt valmistavat urakoitsijatuotteita ja tarjoavat metalliteollisuuden alihankintapalveluja usealla paikkakunnalla Suomessa. Tuotteita käyttävät urakoitsijat monella toimialalla, joiden laatu – ja käyttövaatimukset ovat korkeita. Tampereen Konepajat Oy:n tuotteilla asiakkaat saavat lisäarvoa tekemilleen työkohteille.

Tampereen Konepajat Oy:n alihankintapalvelut tuovat lisäarvoa erityisesti silloin, kun tuotannon tehokkuus ja skaalautuvuus ovat tärkeitä. Osaamisemme on kokonaisvaltaista ja se perustuu laatuun, myyntitoimenpiteiden tuotteistamiseen, omaan tuotekehitykseen ja vahvaan osaamiseen valmistuksen kaikissa vaiheissa.

Certex on monipuolinen palveluyritys, joka paitsi toimittaa teräsköydet, nostoapuvälineet ja putoamissuojaimet, rakentaa myös sujuvampaa arkea yhdessä asiakkaidensa ja kumppaneidensa kanssa. Me Certexillä käytämme kaiken Lifting KnowHow:mme arkesi sujuvoittamiseksi. Tänään, huomenna ja tulevaisuudessa.

Tiedusteluihin ja kysymyksiinne vastaa Business Manager Jukka Hynynen GSM: +358 50 463 4174
jukka.hynynen@certex.fi ja HSEQ Ari Lumppio GSM: +358 50 433 0069 ari.lumppio@tampereenkonepajat.fi