Uusi vuosi – uudet huoltoautot

Uusien huoltoautojen ansiosta pystymme entistä tehokkaammin tekemään nostoapuvälineiden ja putoamissuojaimien tarkastuksia, teollisuusnostureiden määräaikais- ja käyttöönottotarkastuksia, huoltotöitä ja korjaustöitä asiakkaidemme luona. Valtioneuvoston asetus työvälineiden turvallisesta käytöstä ja tarkastamisesta 403/2008 velvoittaa, että työvälineet on pidettävä turvallisina koko niiden käyttöiän ajan säännöllisillä huolloilla ja kunnossapidolla. Uudet huoltoautot mahdollistavat
asiakkaillemme entistä paremman asiakaspalvelukokemuksen.


Huoltoautojen hankinta on osa Certex Finland:in asiakaspalvelun kehittämisohjelmaa.


”Pystymme palveleman asiakkaitamme aikaisempaa nopeammin ja joustavammin kolmen uuden huoltoauton turvin. Uusien huoltoautojen liikkeellepano vahvistaa asemaamme entisestään Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueella,” kertoo Service-liiketoiminnan johtaja Jukka Hynynen.


”Huoltoautot on hankittu jokapäiväiseen Service:n operatiiviseen toimintaan. Niissä on täysin samanlainen tekninen varustus kuin aiemmissa huoltoautoissa,” Hynynen jatkaa.


Service-liiketoimintojen työnjohtajan, Mika Salosen mukaan, uudet huoltoautot on varusteltu kattavasti palvelemaan asiakkaidemme tarpeita, mutta niissä on samalla huomioitu myös työntekijöidemme ergonomia. Erinomainen asiakaskokemus syntyy hyvästä työntekijäkokemuksesta, joka on meille Certex Finland:illa äärimmäisen tärkeä asia.


Uudet huoltoautomme palvelevat asiakkaitamme kattavasti ympäri Suomen. Tilaa kätevästi nostoapuvälineiden ja putoamissuojainten tarkastukset meiltä. Ota yhteyttä puh: 0201 550 240 tai service@certex.fi


Certex on monipuolinen palveluyritys, joka paitsi toimittaa teräsköydet, nostoapuvälineet ja putoamissuojaimet, rakentaa myös sujuvampaa arkea yhdessä asiakkaittensa ja kumppaneittensa kanssa. Me Certexillä käytämme kaiken Lifting KnowHow:mme arkesi sujuvoittamiseksi. Tänään, huomenna ja tulevaisuudessa. Tutustu tyytyväisiin asiakkaisiimme!