Uusi Avainasiakaspäällikkö Petri Passinen Tiimissämme!

Oletko valmiina tapaamaan uuden tulokkaamme, joka tuo mukanaan aimo annoksen kokemusta ja intohimoa. Esittelemme ylpeinä Avainasiakaspäällikkö Petri Passisen, tuoreen vahvistuksemme?
Jo muutaman viikon ajan hän on upottautunut syvälle tuotteidemme ja palveluidemme maailmaan. Petri tuo mukanaan vuosien mittaisen, monipuolisen taustan teollisuusmyynnistä. Hän on omistautunut asiakaspalvelulle ja on vahvasti sitoutunut ymmärtämään asiakkaidemme tarpeet tarjoten heille parhaat mahdolliset ratkaisut. Hänen laaja kokemuksensa ja taitonsa ovat korvaamattomia lisäyksiä nykyiseen tiimiimme. Vapaa-ajallaan Petri uppoutuu harrastuksiinsa ja nauttii perheensä seurasta. Amerikan autot ja moottoripyörät ovat lähellä hänen sydäntään, ja tämä intohimo heijastuu myös hänen työhönsä, tuoden mukanaan tarkkuutta ja innovatiivisuutta jokaiseen tehtävään. Petri vastaa pääasiassa Pohjanmaan asiakkuuksista, mutta hänen asiantuntemuksensa on hyödynnettävissä myös valtakunnallisella tasolla. Odotamme innolla yhteistyötä ja menestyksekkäitä kohtaamisia Petrin johdolla!

"Kun perehdyin Certexin toimintaan, syvennyin sen tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin. Olin vaikuttunut niiden kyvystä vastata asiakkaiden tarpeisiin ja ratkoa heidän kohtaamiaan haasteita. Erityisesti palvelukulttuuri herätti mielenkiintoni – se luo puitteet loistaville asiakaskokemuksille kaikenkokoisille asiakkaille. Certexin tuotteet ja palvelut nauttivat suurta kysyntää, ja odotan innolla rooliani osana Certexin ja asiakkaidemme kasvutarinaa", Petri kertoo.


Certex Finland Oy on Euroopan johtava teräsköysien, nostoapuvälineiden ja putoamissuojainten toimittaja. Yritys on osa Axel Johnson Internationalin Lifting Solutions -ryhmää, johon kuuluu 24 yritystä 17 eri Euroopan maassa.