KEY ACCOUNT MANAGER (CERTEX FINLAND OY)

TEHTÄVÄNKUVA:

Liikut ympäri Suomea ja noin puolet työajastasi käytät sinulle nimettyjen olemassa olevien asiakkuuksien (KEY ACCOUNT) hoitamiseen, kehittämiseen ja kasvattamiseen. Toinen puolisko ajastasi kohdentuu tarkasti valikoitujen uusasiakashankintaprojektien läpiviemiseen. Pääset myös kehittämään toimintamalleja joidenkin jälleenmyyjiemme kanssa. Toimintatapasi on aktiivinen ja suunnitelmallinen. Itseohjautuvuus kuuluu vahvuuksiisi ja työskentelet sujuvasti niin itsenäisesti, kuin myös ryhmässäkin. Tulet tekemään aktiivisesti yhteistyötä markkinoinnin, palveluliiketoiminnan, asiakaspalvelun ja myynnin tukitoimintojen kanssa.

MITÄ CERTEX FINLAND TARJOAA SINULLE?

Ensiluokkaiset työvälineet ja tiimin tuki antavat hyvät eväät työssäsi onnistumiseen. Saat kattavan perehdytyksen toimintatapoihin, järjestelmiin ja itse käytännön työhön. Certex pitää huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten laajan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun sekä auton käyttöedun. Certexin toimisto sijaitsee Espoon Juvanmalmilla, mutta valtaosan työajastasi vietät kentällä asiakastyössä ja etätyö on myös mahdollista toimistopäivinä.

MILLAISTA OSAAJAA HAEMME?

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on aiempaa kokemusta ja näyttöjä myynnin tuloksellisesta tekemisestä sekä vahva ymmärrys myyntiprosesseista, mieluiten teollisuuden alalta. Sinulla on lisäksi kokemusta asiakkuuksien hoitamisesta ja kehittämisestä. Teknillinen tai kaupallinen koulutus antaa hyvät eväät tehtävään, ja omaksut nopeasti myytävät tekniset tuotteet.

Lisäksi arvostamme:
 

  • Matkustusvalmiutta
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Halua kehittyä ja oppia uutta
  • Hyvää tiimipelaajaa
  • IT-taitosi ovat tämän päivän tasalla (kokemusta mm. CRM- & ERP-järjestelmistä)
  • Englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

 

LISÄTIEDOT JA HAKEMINEN

Kuulisimme mielellämme sinusta pikimmiten lisää, joten jätäthän hakemuksesi TEMP - TEAM rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Avoimet työpaikat – Key Account Manager (Certex Finland Oy). Muistathan lisätä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastatteluja suoritetaan jo hakuajan puitteissa.

Rekrytoinnista Temp-Teamilla vastaa HR-konsultti Milla Äikäs. Lisätiedusteluihin liittyen tavoitat Millan joko numerosta 040 184 3384 tai milla.aikas@temp-team.fi.