Julkaisija: Veli-Pekka Kyllönen

Jyrki Lehto aloitti Sales Executiven tehtävissä Certex Finland Oy:ssä

Certex Finland kasvaa vauhdilla. Certexin tuorein kovan tason vahvistus saatiin mukaan, kun Jyrki Lehto aloitti Sales Executivena Certex Finlandin Espoon toimipisteessä.

Certex Finlandin Business Unit Manager Jukka Hynynen on innostunut Jyrkin liittymisestä Certexin joukkueeseen.

”Olen todella tyytyväinen, että saamme Jyrkin mukaan Certexin kasvutarinaan. Jyrkillä on todella vahva kokemustausta vastaavista tehtävistä. Hän on työskennellyt monissa myynnin tehtävissä eri toimialojen yrityksissä. Jyrki on meille todella kovan luokan vahvistus, ja hänen osaamisellaan pystymme nostamaan Certexin kasvutarinaa seuraavalle tasolle”, Hynynen sanoo.

”Tutustuin Certexin toimintaan ja olin hyvin vakuuttunut Certexin tuotteista ja palveluista, joilla voidaan ratkaista asiakkaiden kohtaamia tarpeita ja ongelmia. Erityisesti minua puhutteli palvelukulttuuri, joka mahdollistaa erinomaisen asiakaskokemuksen kaikenkokoisille asiakkuuksille. Certexin tuotteille ja palveluille on kysyntää ja odotan innostuneena, että pääsen osaltani olemaan mukana niin asiakkaidemme kuin Certexinkin kasvutarinassa”, Jyrki toteaa.


Lisätietoja:
Certex, Business Unit Manager Jukka Hynynen
jukka.hynynen@certex.fi


Certex Finland Oy on Euroopan johtava teräsköysien ja nostoapuvälineiden ja putoamissuojaimien toimittaja. Certex Finland Oy on osa Axel Johnson Internationalin Lifting Solutions-ryhmää, johon kuuluu 24 yritystä 17 Euroopan maassa.