Haemme teollisuusnosturitarkastajaa Uudenmaan alueelle!

TEOLLISUUSNOSTURITARKASTAJA / Uusimaa

Olet alasi ammattilainen teollisuusnostureiden huoltojen ja korjausten saralla.

Työtehtäväsi ja tavoitteesi: 

Teollisuusnostureiden tarkastukset, huollot ja korjaukset. Asiakkaidemme teollisuusnostureiden käytettävyyden, tuottavuuden ja turvallisuuden ylläpito.

Odotamme sinulta:

  • Voimassa olevaa nosturitarkastajasertifikaattia.
  • Sähkö- tai automaatioasentajan ammatillista koulutusta.
  • Käytännön kokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä.
  • Hyviä asiakaspalvelutaitoja ja kykyä toimia osana tiimiä.
  • Pitkäjänteisyyttä ja itseohjautuvuutta.
  • Halua oppia uutta ja kehittää itseäsi osana tiimiämme.
  • Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista hallintaa.


Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja monipuolisen tehtäväkentän kehittyvässä ja kasvavassa teollisuuden palveluyrityksessä. 
Meiltä saat innostavan, osaavan ja ammattitaitoisen henkilöstön tuen ja mukavat työkaverit. Käyttöösi saat hyvät työvälineet, huoltoauton, sekä lounas- ja liikuntaedun.

Jos sinulla on kysyttävää teollisuusnosturitarkastajan tehtävästä, ota yhteyttä Business Unit Manager Jukka Hynyseen, p. +358 50 463 4174. 

Kiinnostuitko? 

Mikäli tehtävämme kuulostaa sinulle sopivalta, lähetä meille CV ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen: jukka.hynynen@certex.fi. Kirjoita sähköpostin otsikkoon TEOLLISUUSNOSTURITARKASTAJA.

 
Certex on Euroopan suurin teräsköysien ja nostoapuvälineiden toimittaja. Certex Finland Oy tarjoaa Suomen laajimman teräsköysi-, nostotarvike- ja kuormansidontavälinevalikoiman. Palveluihimme kuuluvat myös lakisääteiset nostoapuvälineiden tarkastuspalvelut, teollisuusnostureiden määräaikais- ja käyttöönottotarkastukset, sekä huollot ja korjaustyöt.

Suomessa Certex Finland Oy palvelee asiakkaitaan 30 hengen voimin. Toimimme laajasti eri teollisuuden aloilla. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Espoon Juvanmalmilla, ja teollisuusnostureiden tarkastusten ja huoltojen toimipiste sijaitsee Tampereen Hervannassa. Certexin nosturitarkastusasiakkaat ovat pääsääntöisesti Uudenmaan ja Pirkanmaan alueella.