Etsitkö uusia haasteita urallesi ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti? Olemme kiinnostuneita juuri sinusta!

Key Account Manager


Tehtävänkuva

Etsimme aktiivista myynnin ammattilaista Certex Finland Oy:n osaavaan tiimiin. Tehtävänäsi on viedä eteenpäin Euroopan johtavan toimijan tuotteita ja palveluita sekä huolehtia tärkeiden avain-asiakkaidemme tarpeista. Toiminnan laajentuessa etsimme henkilöä vahvistamaan Pohjanmaan asiakkuuksia. Toimintatapasi on aktiivinen ja suunnitelmallinen. Itseohjautuvuus kuuluu vahvuuksiisi ja työskentelet sujuvasti niin itsenäisesti, kuin myös ryhmässäkin. Tulet tekemään aktiivisesti yhteistyötä markkinoinnin, palveluliiketoiminnan, asiakaspalvelun ja myynnin tukitoimintojen kanssa.

Lisätiedot ja hakeminen

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa, sillä haluamme kuulla sinusta lisää! Hakeminen on helppoa ja nopeaa – jätä vain yhteystietosi Temp-Teamin rekrytointijärjestelmään HAE tästä! Hae tehtävää -painikkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä. Haastatteluja suoritetaan jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja kaivatessasi voit 31.8.2023 alkaen kääntyä HR Consultant Milla Äikäksen puoleen (milla.aikas@temp-team.fi / +358401843384). Haastattelut aloitamme syyskuun ensimmäisellä viikolla.