Certex on Euroopan suurin teräsköysien ja nostoapuvälineiden toimittaja.

Laajasta ja laadukkaasta tuotevalikoimastamme löydät:

  • Teräsköydet, nostoapuvälineet ja putoamissuojaimet
  • Räätälöidyt nostoratkaisut
  • Teknisen tuen
  • Nostoapuvälineiden tarkastuspalvelut

Autamme sinua löytämään tuotteet ja palvelut, jotka mahdollistavat turvallisen nostamisen ja sidonnan niin teollisuudessa, satamissa, kaivoksissa kuin kuljetuksissa.

Certex tarjoaa Suomen laajimman teräsköysi-, nostotarvike- ja kuormansidontavälinevalikoiman. Teräsköysirakseissa sekä nosto- ja sidontavöissä pystymme oman valmistuksemme ansiosta toimittamaan nopeasti myös asiakaskohtaisia erikoistuotteita.

Certexin historia Suomessa alkoi vuonna 1936, jolloin perustettiin teräsköysiä valmistanut Teräsköysi Oy. 1980-luvun lopussa teräsköysien valmistus Suomessa lopetettiin ja yrityksen toiminta siirtyi nykyiselle paikalle Espoon Juvanmalmille. Tuotevalikoimaan lisättiin teräsköysien lisäksi muut nostamiseen ja kuormansidontaan tarvittavat tuotteet. Vuonna 1996 yritys liitettiin kansainväliseen Certex-ketjuun ja yrityksen nimeksi tuli nykyinen Certex Finland Oy.

Certex - osa Eurooppaa


Certex Finland Oy on osa Axel Johnson Internationalin Lifting Solutions-ryhmää, johon kuuluu 25 yritystä 15 Euroopan maassa. Jokaisessa maassa on paikallinen palveluverkosto, jonka  asiantuntemus ja kokemus on käytössä asiakkaitamme varten.

Certex Finland Oy - Myyntiehdot 
Teknisen Kaupan yleiset myyntiehdot 
Tietoturvatiedote

Technical Traders' General Conditions of Sale
Tekniska Handelns allmänna försäljingsvillkor