Uutiset

LAHJOITAMME HYVÄÄ JOULUMIELTÄ

Tänä jouluna lahjoitamme joululahjoihin tarkoitetut rahat MIELI ry:lle, jotta voimme tukea lasten ja nuorten mielenterveystyötä.

Certex Finland haluaa vuosittain tukea valittuja hyväntekeväisyysjärjestöjä heidän arvokkaassa työssään mm. lasten, nuorten ja haastavissa elämäntilanteissa olevien lapsiperheiden auttamisessa. Tänä vuonna lahjoitamme MIELI ry:n joulukeräykseen ja tuemme lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Haluamme antaa joululahjan, joka voi muuttaa lapsen elämän jopa pysyvästi parempaan suuntaan. 

Kiitämme vuodesta 2020 ja toivotamme kaikille rauhallista joulua sekä onnellista uutta vuotta 2021!

Certex tuo kevyet ja laadukkaat POWERTEX-alumiinitaljat myyntiin Suomessa – saataville syyskuun alussa!

POWERTEX-tuotevalikoimamme on uudistunut!

POWERTEX valikoima laajenee alumiinirunkoisilla taljoilla, jotka soveltuvat erinomaisesti asennus-, huolto- ja kunnossapitotöihin.

POWERTEX-talja tarjontamme laajenee kolmella uudella alumiinitaljalla:

  • Alumiininen ketjutalja POWERTEX PACH-S1
  • Alumiininen viputalja POWERTEX PALH-S1
  • Alumiininen lompakkotalja POWERTEX PAPH-S1

Laadukkaan tuotesuunnittelun ansiosta POWERTEX-tuotteet ovat luotettavia ja turvallisia käyttää

Uusi taljamallistomme on pitkän kehitystyön tulos, jossa on otettu huomioon taljan keveyden, helppokäyttöisyyden ja turvallisuuden ja lisäksi kattava saatavuus eri kokoja. POWERTEX-alumiinitalja valikoimassa viisi eri nostokuorma kokoa: 250 kg – 3200 kg

Certexin asiantuntijat palvelevat sinua ympäri Suomen!

Powertex-alumiinitaljat saatavilla syyskuussa! Tutustu POWERTEX alumiini taljavalikoimaan certex.fi/tuotteet/taljat ja ennakkotilaa tai pyydä tarjous sales@certex.fi Powertex-alumiinitaljoista

Kesällä muutoksia Certexin aukioloajoissa!

Toimistomme lomailee vuoroissa, joten palvelemme teitä koko kesän ajan. Kesällä pieniä muutoksia Certexin aukioloajoissa! Kesäperjantaisin suljemme klo 15.00. Muutos voimassa 26.6.–31.8. välisenä aikana.

Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme hyvää ja rentouttavaa kesää!

Julkaisija:

KORONATIEDOTE CERTEXIN ASIAKKAILLE!

KORONATIEDOTE CERTEXIN ASIAKKAILLE!

1.6.2020

KORONAEPIDEMIA: ajankohtaista tietoa ja päivitetty ohjeistus. 

Poikkeusjärjestelyitä noutomyynnissä ja asiakaspalvelussa Korona-viruksen vuoksi.

Haluamme varmistaa työntekijöillemme turvalliset työskentelyolosuhteet ja suljemme Certex Oy:n Juvan teollisuuskadun noutomyyntipalvelumme 16.3.2020 alkaen.

Nostoapuvälineiden ja putoamissuojaimien tarkastuksia teemme asiakkaan luona ja omissa tiloisamme. (Asiakkaiden tiloissa tehtävissä tarkastuksissa on pyrittävä järjestämään riittävän turvalliset työskentelyolosuhteet tarkastajalle). 

Myynti ja varasto jatkavat normaalisti töiden tekemistä. Palvelemme asiakkaitamme puhelimen välityksellä numerossa p. 0201 550 220 ja sähköpostitse sales@certex.fi. Tavoitat asiakaspalvelumme certex.fi kautta. Verkkosivujen yhteydenotto- ja tarjouspyynnöt käsitellään ja toimitetaan normaalisti. 

Tulemme pitämään ovet kiinni myynnissä sekä tuotannossa, emmekä päästä ulkopuolisia henkilöitä toistaiseksi toimitiloihimme. Noutotilaukset hoidetaan puhelimitse siten, että asiakas soittaa lähettämöön ja tavarat luovutetaan ulkona.

Pyydämmekin ymmärrystä Certexin asiakkailta, jos työtehtävien tekeminen vie normaalia enemmän aikaa.

Aukaisemme noutomyynnin heti, kun tilanne on Korona-viruksen osalta rauhoittunut. Yritämme pysyä terveenä ja auttaa myös muita pysymään terveenä.

Tiedusteluihin ja kysymyksiinne vastaa toimitusjohtaja Peter Lindström p. 050 344 7270 peter.lindstrom@certex.fi

Julkaisija:

Köyskelojen kierrätys

Ympäristöasiat ovat meille tärkeitä. Tämän takia 11.3.2019 alkaen kierrätämme kaikki kelat yhteistyössä ERS - Kelapalautus Oy:n kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että veloitamme kaikki meiltä lähtevät kelat asiakkaalta, mutta voit hakea hyvitystä palauttamistasi keloista Kelapalautus Oy:ltä. Tämä edellyttää rekisteröitymistä heidän asiakkaakseen.